Da jeg i slutningen af 2017 besluttede mig for, at jeg ville være VIRTUEL ASSISTENT, vidste stort set ingen hvad en VIRTUEL ASSISTENT var.

Ordet VIRTUELT, var ikke så HOT som det er blevet nu, under Coronaen.

I min virksomhedsplan fra 2017, havde jeg faktisk kun en målsætning: Frihed.

Det var min drøm at blive freelancer. Være min egen chef. Selv bestemme, hvor og hvordan jeg skulle arbejde. Jeg ville væk fra 9-17-livet med dårlige chefer, kedelige kollegaer, stå op når det er mørkt, cykle til arbejde mandag morgen i regnvejr, vinke farvel til Zombie-livet, hvor alt bliver rutine.

Det lykkedes mig at smide frygten, og satse på min egen lille virksomhed, kunderne kom selv via google, og langsomt byggede jeg virksomheden op med gode faste kunder.

I de første år som selvstændig laver man en hel del fejl, og det skal man. Den store tilpasning er ”lønmodtager-mindset”, det tager noget tid at komme over. Så er der også den fejl, at man ofte tror at man kan klare det hele selv, og en stor fejl, som jeg heldigvis lavede ret tidligt, nemlig at man skal undgå at tage en al for stor kunde ind, for mister man den, kan man pludselig stå helt uden indtægt.

Og så er der den allermest vigtigste ting: Man SKAL kunne sælge.

Jeg fandt ud af at jeg faktisk elsker salgsdelen mere end de administrative opgaver, og det er primært derfor at jeg nu er ved at omdanne AdminHelp fra et ”one-man-show” til et team af freelancere.

Vi er så klar til at hjælpe virksomheder med en mere fleksibel løsning til de administrative opgaver, som ikke behøver hverken en fuldtidsansat eller en på deltid.

Med os er der ingen binding på timeantal. Vi er fleksible og erfarne, og kan starte i morgen!

Del indlæg på sociale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email