Om AdminHelp

AdminHelps vision er, at være med til at skabe et mere fleksibelt og bæredygtigt arbejdsmarked. 

Et arbejdsliv, hvor man kan arbejde med det man elsker, og med en fleksibilitet, hvor man ikke behøver at være låst fast i hamsterhjulet. 

AdminHelp blev stiftet i november 2017, fordi jeg følte at jeg sad fast på min kontorstol. Jeg savnede udfordringer og mere fleksibilitet, hvilket var umuligt at finde i en fast stilling. 

I dag driver jeg AdminHelp på 3. år, og som selvstændig er der masser af udfordringer – men også vækst, potentiale og muligheder. 

 

Katrine Bruun ejer og stifter af Adminhelp

Katrine Bruun

Indehaver, stifter, manager

Få mere overblik og struktur i din business

Jeg har +15 års erfaring med kontoradministration, og har arbejdet internationalt i mange år. 

Jeg står for den daglige ledelse af AdminHelp, salg og marketing, kundemøder, SOME, også har jeg også mine kunder, som jeg dagligt hjælper. AdminHelp har kontor i Ørestad, København, men virtuelle kunder i hele Danmark og en enkelt i udlandet. 

Jeg har altid tid til en snak omkring, hvordan du kan få mere tid til din kerneforretning, ved at outsouce de mindre administrative opgaver. Se min LinkedIn profil og connect gerne her

 

Administrativ support & kundeservice

Louise er nyuddannet indenfor kontor & regnskab, med fokus på digitalisering og optimering. Louise har kompetencer indenfor regnskab og bogholderi, men ser frem til også at varetage flere administrative opgaver, som support og assistance til AdminHelps kunder. Louise bor i København, og er klar til at køre ud til kunder i Københavnsområdet. 

 

Louise Cavling

Hvor og hvordan arbejder vi?

Vi arbejder primært virtuelt, men kommer også gerne fysisk hos jer, evt. en gang om ugen, i Storkøbenhavn eller Århus. 

Det virtuelle samarbejde

Opstart på et samarbejde er som regel med et kort møde, via telefon eller online. Her aftales opgaver og forbrug hver uge eller måned. Typisk vil vi lave en konsulentaftale, hvor alle aftaler og forventninger skal afstemmes. 

Se mere på FAQ om hvordan et samarbejde med en Virtuel Assistent fungerer! 

Hos Adminhelp går vi til ekstremer for at hjælpe til