Om AdminHelp

AdminHelps vision er, at være med til at skabe et mere fleksibelt og bæredygtigt arbejdsmarked. 

Et arbejdsliv, hvor man kan arbejde med det man elsker, med en fleksibilitet, hvor man ikke behøver at være låst fast i hamsterhjulet. 

AdminHelp blev stiftet i november 2017, da jeg ofte følte at jeg sad fast på min kontorstol. Jeg savnede udfordringer, fleksibilitet, udvikling som var umuligt at finde i en fast stilling. 

I dag driver jeg AdminHelp på 3. år, og som selvstændig er der masser af udfordringer – men også vækst, potentiale og muligheder. 

Katrine Bruun ejer og stifter af Adminhelp

Katrine Bruun

Indehaver/Virtuel Assistent

Få mere overblik og struktur i din business

Jeg har +15 års erfaring med kontoradministration, og har arbejdet internationalt i mange år. 

Jeg står for den daglige ledelse af AdminHelp, salg og marketing, kundemøder, SOME, også har jeg også mine kunder, som jeg dagligt hjælper. 

Jeg har altid tid til en snak omkring, hvordan du kan få mere tid til din kerneforretning, ved at outsouce de mindre administrative opgaver. Se min LinkedIn profil og connect gerne her

 

 

Sprogofficér og oversætter

Matilde blev færdig som sprogofficer i persisk i juli 2020 og studerer nu Mellemøststudier på Københavns Universitet, samtidig med at hun arbejder ved siden af. 

Matilde er digital normade og bor og arbejder pt. fra Portugal. Hun er tilknyttet AdminHelp som freelance sprogmedarbejder. 

 

Matilde ansat ved Adminhelp

Matilde Savange Hansen

Kundeservice og administration

Mette er cand.mag. i International Virksomhedskommunikation, og har arbejdet på Syddansk Universitet som AC-fuldmægtig i mange år. Med en god portion eventyrlyst og trang til at stå på egne ben, sprang hun i starten af 2020 ud som selvstændig. Mette har egen virksomhed, og er samtidigt tilknyttet som freelancer. 

 

Mette freelancer hos Adminhelp

Mette Underlien

Digital koordinator

Joan har en solid administrativ baggrund fra internationale virksomheder, især fra IT-branchen, hvor hun udfoldede sig som blæksprutte i PA/sekretær/receptionist funktioner med støtte til ledelse og HR, samt en lang årrække som salgssupporter med alt praktisk ifm. indkøb, salg, marketing, kundeservice, hjemmesider, events og til at være CRM ansvarlig i en nordisk organisation. Joan har egen virksomhed, og er samtidigt tilknyttet som freelancer.

 

Joan grafiker freelancer assistent ansat

Joan Ostenfeldt

Korrekturlæser og oversætter

Mette er uddannet erhvervssproglig korrespondent i engelsk og tysk og har over 30 års erfaring med engelsk og dansk korrekturlæsning samt oversættelse til og fra engelsk. Derudover er hun en erfaren transcriber. Mette har haft jobs som korrespondent/sekretær inden for forskellige brancher (de seneste 20 år i et rådgivende miljøfirma) og arbejder nu som freelancer. 

 

Mette Grausen

Hvor og hvordan arbejder vi?

Vi arbejder primært virtuelt, men der kan aftales fysiske møder, og evt. en gang om ugen, sålænge det er i Storkøbenhavn. 

Det virtuelle samarbejde

Opstart på et samarbejde er som regel med et kort møde, via telefon eller online. Her aftales opgaver og forbrug hver uge eller måned. Typisk vil vi lave en konsulentaftale, hvor alle aftaler og forventninger skal afstemmes. 

Se mere på FAQ om hvordan et samarbejde med en Virtuel Assistent fungerer! 

 

Hos Adminhelp går vi til ekstremer for at hjælpe til