Om AdminHelp

AdminHelps vision er, at være med til at skabe et mere fleksibelt og bæredygtigt arbejdsmarked. 

Et arbejdsliv, hvor man kan arbejde med det man elsker, og med en fleksibilitet, hvor man ikke behøver at være låst fast i hamsterhjulet. 

AdminHelp blev stiftet i november 2017, fordi jeg følte at jeg sad fast på min kontorstol. Jeg savnede udfordringer og mere fleksibilitet, hvilket var umuligt at finde i en fast stilling. 

I dag driver jeg AdminHelp på snart 5. år, og som selvstændig er der masser af udfordringer – men også vækst, potentiale og masse af muligheder. 

Jeg elsker mit liv som selvstændig, og jeg elsker mine kunder. 

I slutningen af 2021 udvidede jeg AdminHelp med et forlag, for at kunne udgive min første bog “4 dage på Jamaica”. I dag driver jeg sammen med AdminHelp forlaget BruunsBooks, som udgiver bøger om kærlighed, selvudvikling, venskab og spiritualitet læs mere om forlaget her: BruunsBooks

Se min LinkedIn profil og connect gerne her

 

Katrine Bruun

Katrine Bruun

Virtuel Assistent - Mødebooker - Forfatter - Indehaver

I 2021 tilknyttede jeg Louise Cavling som freelancer til AdminHelp. 

Louise havde i flere år være ansat som regnskabsassistent, men havde lyst til at arbejde mere varieret med forskellige opgaver. 

Der gik ikke lang tid før vi fandt den perfekte kunde til Louise, som er Haveskov Elektric. Her har Louise været fast tilknyttet på kontrakt siden september 2021. 

Udover det så har vi et fast samarbejde, hvor Louise hjælpe med regnskabsopgaver i Dinero, og lidt mødebooking-opgaver.

Ved siden af jobbet som freelancer hos AdminHelp, så er Louise i gang med at starte egen virksomhed, du kan booke Louise her (link på vej).

Louise Cavling

Bogholderi - Administrativ Assistent

Hvor og hvordan arbejder jeg?

Jeg bor i det skønne Ørestad, hvor jeg også har kontor. Jeg arbejder primært virtuelt, men kommer også gerne fysisk hos jer, evt. en gang om ugen, i Storkøbenhavn. 

Det virtuelle samarbejde

Opstart på et samarbejde er som regel med et kort møde, via telefon eller online. Her aftales opgaver og forbrug hver uge eller måned. Typisk vil vi lave en konsulentaftale, hvor alle aftaler og forventninger skal afstemmes. 

Se mere på FAQ om hvordan et samarbejde med en virtuel assistent fungerer!