I mine over 3 år som selvstændig, har jeg efterhånden hjulpet mange virksomheder med diverse administrative opgaver, og jeg oplever tit, at de kan spare både tid og penge, ved at forbedre processer og arbejdsgange.

Jeg kan derfor tilbyde et AdminTjek, som indeholder en gennemgang af din virksomheds administrative processer, så der kommer mere struktur og overblik over de daglige opgaver.

Et AdminTjek kan afsløre tidsrøvere, og diverse manglede overblik over kunder, ansatte, opgaver, regninger og meget andet!

Dette giver ro i maven, og tid til fokus på det vigtigste i enhver virksomhed – nemlig salg og vækst!

Jeg har over 15-års erfaring med administrative processer, dels gennem mine ansættelser i mange forskellige virksomheder, men specielt igennem de sidste 3 år som selvstændig. Jeg ved, hvor meget et godt administrativt fundament betyder, for at skabe vækst, og samtidigt holde skruen i vandet i en succesfuld virksomhed.

Jeg kan, efter en introduktion af jeres virksomhed, assistere med at sætte nye systemer op, der vil spare tid og penge hver dag.

Mange virksomheder bruger Excel til alt, og Excel er fantastisk, men der findes mange bedre løsninger, der automatisk kan sende reminders om vigtige deadlines.

HubSpot til et salgs-flow

HubSpot CMR-system er et virkelig godt redskab, til at få styr på et salgs-flow. Selv med gratisversionen, kan man få styr på leads og kunder, opsætte tasks reminders, så man ikke glemmer at ringe potentielle kunder op. HubSpot er perfekt til at holde styr på kunderejsen, og også super, hvis man arbejder i teams. 

Slack til opgaver i teams

Slack er et godt redskab, hvis I deler opgaver. Man kan spare meget tid her, i stedet for at sende mange e-mails.

Dinero og integrationer

Dinero gør regnskab til en leg! Dinero har 160 virkelig smarte integrationer. Man kan nemt integrere f.eks. EasyMe, således at man kan fakturere og automatisk bogføre i Dinero. Bogføring og momsregnskab, behøver ikke at være uoverskueligt, der er meget hjælp at hente med Dinero. Jeg hjælper gerne med opsætning. 

Få en Virtuel Assistent til at klare de opgaver, der tager din tid og energi!

Jeg anbefaler altid et samarbejde med en virtuel assistent, til at samle op, og stå for f.eks. marketing, content på SOME, nyhedsbrev, sproglige opgaver og lign. Du kan ikke det hele.

Hvis du vil høre mere om hvad jeg kan tilbyde din virksomhed, så giv mig et kald på + 45 5011 7652, eller smid mig en e-mail på katrine@adminhelp.dk

Book et gratis 30 min. onlinemøde, hvor vi kan gennemgå jeres processer! Fordi tid er penge!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email