Går du og overvejer at slippe 9-17-livet?

Er du træt af din chef, og har du svært ved at komme op om morgenen til endnu en dag med arbejde, hvor du føler at du sidder fast, og laver det samme hver dag?

I min bog ”Sådan bliver du soloselvstændig” har jeg skrevet min top-10 gode grunde til at kaste sig ud i det vilde freelance-liv som selvstændig.

Bogen kan du finde og læse helt gratis på biblioteket, eller på e-reolen – den kan også bestilles på http://www.bruunsbooks.com

Her kommer 10 gode grunde til at blive selvstændig. Der er selvfølgelig mange flere, men dette er min top-10. 

  1. Du bestemmer selv over din tid – friheden er vidunderlig!
  2. Du skal ikke stå tidligt op en kold november morgen i mørke! Du kan som regel starte når du har lyst, alt efter din planlægning med dine kunder.
  3. Du kan være meget mere sammen med din familie. Som din egen chef, kan du starte dagen roligt med dine børn, så de får en mindre stressende hverdag.
  4. Du har tid til pauser i løbet af dagen til sport.
  5. Du kan ikke blive fyret, og selvom du mister en kunde, er det kun en del af din indtægt, hvilket gør dig mindre sårbar.
  6. Du behøver ikke at spise frokost med de samme mennesker hver dag
  7. Du bestemmer selv, hvem dine kollegaer er. Det er nemlig andre selvstændige, f.eks. i et kontorfællesskab, eller netværk.
  8. Du sparer en masse tid på transport – og du er fri for at tage metro på arbejde omgivet af en masse sovende lønslaver.
  9. Du sparer penge på dit tøjbudget. Du bestemmer selv dresscode, da du er din egen chef.