Sociale Medier

Lad adminhelp hjælpe med sociale medier

Lad os passe din Facebook, LinkedIn og Instagram profil!

Sociale medier er for mange virksomheder en stor kilde til salg. 

Det er stedet hvor folk naturligt opsøger kundeservice, brugere mødes i communities og virksomheder har en helt unik mulighed for at interagere med både eksisterende og nye kunder.

Men det kan være et stort stykke arbejde at vedligeholde sociale medieprofiler. Derfor har AdminHelp specialiseret sig i at holde dine sociale medier i live med nye opslag, besvarelser på henvendelser og meget andet.

×

  Bliv ringet op snarest muligt

  Sociale medier er for mange den letteste måde at få kundeservice. 

  Men andre foretrækker et telefonopkald. I dag ser kunderne hurtigt forskel på hvem man kan ringe til og hvem man ikke kan. Lad os klare opkaldene når de kommer.

  Vi hjælper også med at lave lækkert content, sørge for at korrekturlæse dine opslag, og kan også hjælpe med at lave en contentkalender. 

   

  anbefaling via sociale medier

  AdminHelp leverer til tiden, og i den kvalitet, som vi har brug for.

  ProvenExperience har et fast samarbejde med Katrine fra AdminHelp, hvor Katrine er tilknyttet som freelancer til at udfærdige Content til SOME i Canva og PowerPoint præsentationer og Word dokumenter. Vores behov er en person, der er skarp til det sproglige, og samtidige laver gode præsentationer, og det gør AdminHelp – altid imødekommente og med godt humør. 

  Senior Partner 

  Torben Geer-Handest

  Kender du nogen der har brug for pasning af sociale medier? Del et link

  Facebook
  Twitter
  LinkedIn
  Email