Siden 2017 har jeg arbejdet for 95 forskellige kunder, og langt de fleste af dem er startet med at købe et klippekort. For klippekortet er populært, og en virkelig god måde at få gang i sin forrentning.

Der er et eller andet nemt og effektivt ved at sige ”du kan starte med at købe et klippekort” det er dejligt uforpligtende….og kunderne elsker det!

Her kommer et par fordele ved at sælge klippekort:

Klippekort giver en virkelig god fleksibilitet for kunder, da de kan komme tilbage når de har brug for at få løst en opgave.

Men efter 5 år med klippekort, er det tid til at udfase mine klippekort, og tilbyde mine kunder en fast pris, og et fast samarbejde, som er værdibaseret og ikke timebaseret.

Jeg kan garantere at din virksomhed vil rykke sig, indenfor de følgende områder som jeg nu efter 5 år, godt kan kalde mig ekspert i 😊nemlig:

Jeg oplever at mange af mine kunder kæmper med salg, og jeg elsker at hjælpe med at få styr på alle de processer der ligger bagved, for at få kunderne til at komme af sig selv.

Lær at tiltrække og ikke jagte dine kunder. Det gør man blandet andet ved at kommunikere rigtigt på hjemmesiden, skrive de rigtige ting, og tage det roligt når man har kundemøder 😊

Det er ofte de små detaljer, der afgør om du får en kunde eller ej. Og sandheden er jo, at du ikke overlever med din virksomhed, uden salg.

Jeg har faktisk skrevet en bog om dette ”Sådan bliver du soloselvstændig”, som du kan lytte til gratis her. Der er masser af gode råd til dig, der ønsker at starte egen virksomhed, eller til dig, der er i gang, men ikke elsker salg.  

Hvis du vil høre mere om mine værdibaserede ydelser, så book gerne et gratis møde her