2023 har været det bedste år nogensinde for AdminHelp, med en imponerende vækst på 68%! Det er SÅ flot! 🤗💰

Hele året har jeg været så heldig af have to store faste kunder, som har givet mig en god stabilitet hele året.

2024 er startet lidt mere ustabilt, men det er en del af livet som selvstændig. Der vil altid være op- og nedture, uanset hvor længe man har drevet sin virksomhed.

En spændende nyhed: AdminHelp udvider med en ny hjemmeside dedikeret til salg og marketing. Den vil blive kaldt SalesHelp og er i øjeblikket under udvikling.

SalesHelp vil tilbyde hjælp til mødebooking, content creation, optimering af hjemmesidetekst, grafisk design og udarbejdelse af salgsmateriale samt salg af ydelser og produkter. Som noget nyt vil jeg også tilbyde salg af bøger for forfattere samt salg af bøger på Amazon.

Jeg har i flere år arbejdet intensivt med salg, og jeg elsker at skabe gode resultater for mine kunder, så det er en naturlig udvikling for min virksomhed.

Jeg vil også justere AdminHelps ydelser, så de bliver mere ChatGPT/AI-drevne, da jeg selv i høj grad anvender ChatGPT i mit arbejde.

Mange administrative opgaver vil i fremtiden blive erstattet af AI, og det er vigtigt, at virksomheder følger med i udviklingen. Samfundet, økonomien og teknologien ændrer sig konstant. På trods af dette vil jeg dog fastholde, at “mennesker handler med mennesker”. Det personlige element vil aldrig forsvinde, og ved at forstå, hvordan vi kan anvende ny teknologi til at fortsætte væksten i vores virksomheder, vil vi forblive i vækst.

Det er nok det, jeg elsker allermest ved at være selvstændig: den konstante forandring og fornyelse. Jeg lærer og udvikler mig sammen med mine kunder 🙂

Vil du være kunde hos mig? 🤝

Så book mig her til et helt uforpligtende møde, hvor du kan fortælle mig om din virksomhed, og jeg kan give dig et bud på, hvordan jeg kan hjælpe dig med vækst.