Jeg er fleksibel, effektiv og erfaren!

Mit navn er Katrine Bruun, og jeg er indehaver af AdminHelp. 

Jeg startede som selvstændig freelancer i 2018, efter mange år som projektkoordinator og assistent hos flere internationale virksomheder.

Det er en stor beslutning at forlade det sikre lønmodtagerliv, men jeg havde lyst til at blive udfordret, og ikke føle at jeg sad fast i den samme kontorstol hver dag.

I dag løser jeg dagligt opgaver, både fra hjemmekontoret, men også fysisk hos mine kunder. Jeg har skabt mit drømmejob, med meget stor afveksling i arbejdsopgaverne hver uge.

Mine kernekompetencer er:

  • Knivskarpt overblik – over de administrative processer i en virksomhed, og jeg hjælper mine kunder med at strømline administrationen.
  • Sprogligt – er jeg super skarp, både på engelsk og dansk. Jeg kan både rette, renskrive, korrekturlæse og oversætte din tekst.
  • Salg – jeg er en erfaren mødebooker, og kan hjælpe dig både med pitch, info-email og med at ringe ud til dine potentielle kunder.
  • Regnskab og IT – jeg er hurtig til at sætte mig ind i nye systemer og kan rådgive omkring hvordan du sparer tid i din hverdag, ved at anvende de nyeste programmer til regnskab og salg i din virksomhed.

Læs mere om min erhvervserfaring på min linkedIn profil, eller i den nedenstående tekst. 

Min erhvervserfaring

Jeg har en BA i Engelsk Erhvervssprog fra CBS, og har over 15-års erfaring som Project Supervisor, Executive Assistant, Administrativ Assistant og Technical Coordinator, primært for internationale virksomheder.  

 Jeg har masser af erfaring fra shippingbranchen, og en baggrund fra hotel- og rejsebranchen.

 I mine unge dage rejste jeg jorden rundt, som bartender på krydstogtskibe, så jeg har masser af international erfaring, fra at have arbejdet med folk fra hele verden.

Om AdminHelp

Jeg startede AdminHelp i december 2017, efter at jeg følte at jeg “sad fast”, og ikke rigtigt kunne komme længere i kontorjobbet.

Min vision med AdminHelp er at få mulighed for at arbejde mere fleksibelt, og på sigt at kunne tage opgaverne med ud i verden. Jeg motiveres af frihed – og glade kunder!

AdminHelp har i dag konsulentaftaler med flere faste kunder, som jeg passer godt på hver uge. 🙂

 For C3 Consulting laver jeg primært projektkoordinering, hvor jeg sørger for at lave e-mails klar til deltagere på workshops. Jeg arbejder en del i Survey Monkey, og sørger for at følge op med en afsluttende power point præsentation til deltagere.

For Klaus Lund og Partnere laver jeg Power Point præsentationer, samt korrekturlæser artikler, Børsen Blogs og lign.  

For Helse for Heste – er jeg Vivians Virtuelle Assistent, dvs. jeg hjælper med den administration, som hun ikke har tid til, også skiver jeg hendes rapporter.

For Tekniq Kvalitet laver jeg ugentligt kvalitetscheck på godkendelser til håndværkere, her sidder jeg fysisk hos kunden en gang om ugen.

Udover mine faste kunder sælger jeg klippekort til kunder, der har brug for mødebooking og salg. Det er primært startups, som enten ikke har tid eller lyst til at ringe ud og få flere møder i kalenderen. Det kan også være startups, som ønsker at teste deres idé på markedet.