fbpx

Få en Freelance Virtuel Assistent!

Få hjælp til dine salgs- og administrative opgaver, og brug din tid på din kerneforretning.

Et samarbejde med en Virtuel Assistent sparer dig både tid og penge, da der ikke er nogen ansættelse, oplæring eller spildtid på kontoret.

Vi er effektive og erfarne, og du betaler kun for den tid vi bruger på din virksomhed. Outsource din administration, og få mange ekstra timer hver uge, til at gøre det du er bedst til. 

Se hvilke opgaver vi kan løse for dig her 

Vi hjælper dagligt vores kunder med at spare tid og penge!

Hvorfor er en Virtuel Assistent så effektiv?

En Virtuel Freelance Assistent er super effektiv, fordi vi arbejder når du har brug for det – og KUN når du har brug for det. 

Du betaler kun for den effektive arbejdstid, dvs. de timer vi bruger på dine opgaver. Du betaler ikke for pauser, barnsyg, sygedage, forsikring og lign. 

Med en fast aftale, har du altid en assistent til rådighed, der kan hjælpe dig med ad hoc opgaver, som f.eks. korrekturlæsning, ringe til kunder, besvare din telefon, pasning af sociale medier eller lign. 

En Virtuel Assistent kan frigive dig tid, og give dig det overskud, som du har brug for, for at komme i mål med din virksomhed! 

Vil du have vækst i din virksomhed?

For konsulenter, iværksættere, eller nystartede mindre virksomheder, er et samarbejde med en Virtuel Assistent virkelig værd at overveje. 

En dygtig assistent kan hjælpe med overblik over vigtige deadlines, sørge for at der bliver fulgt op på leads, udarbejde fejlfrit salgsmateriale og lign.    

  • Der er ingen binding på et bestemt timetal

  • Det er meget fleksibelt - altid åbent!

  • Du skal ikke bruge tid på ansættelse

  • Vi er effektive og har mange års erfaring